Iedereen houdt van gezelligheid in huis. Het is een plek van thuiskomen, je fijn voelen en bijkomen van het drukke bestaan. We willen allemaal het ideale plaatje creëren en stylen onze woonkamer wat af. En wat is het resultaat soms? Een strakke, saaie, niet levende woonkamer! Dit is niet de plek waar je weer lekker kunt opladen en genieten. Wel zijn er een aantal andere dingen die je kan doen om een fijne omgeving te creëren. Lees je mee?

Kleur doet wonderen

Breng wat kleur aan in het interieur. Dit doet wonderen! Het hoeft niet te gaan om heftige kleuren of spannende samenstellingen. Kies bijvoorbeeld simpelweg één muur uit die je een kleur geeft en laat bijvoorbeeld je accessoires hiermee matchen. Als je namelijk alleen witte muren hebt, dan kan het flets overkomen. Bovendien oogt je woonkamer rommeliger als spullen niet wegvallen bij een kleur op de muur.

Accessoires met de juiste balans

Accessoires zijn er voor de leuk in je woonkamer. Ze staan vaak te pronken omdat je ze mooi vindt of omdat je het ergens in een tijdschrift hebt gezien en dacht, dat moet ik ook hebben.

Wist je dat het online wemelt van de kortingscodes, waarmee je ook nog eens heel voordelig je interieur een boost kunt geven?

Bekijk goed welke accessoires je echt mooi vindt in je interieur! En ga hier dan secuur mee om. Te veel accessoires oogt rommelig en bij te weinig accessoires is het juist weer kaal. Een aantal accessoires is sowieso nodig als je je woonkamer gezellig wilt maken. Kies voor een paar kussens op de bank of stoel(en). En zorg ervoor dat je altijd een aantal kaarsjes hebt staan! Voor een cosy gevoel kan je die prima overdag al branden, wedden dat het al een stuk gezelliger wordt? Kies voor een heerlijke geurkaars met kortingscode om lekker tot rust te komen.

Kaartenhuis

We zijn tegenwoordig niet meer zo van de kaarten. Toch kan het heel leuk zijn om een bord op te hangen waar je wat kaartjes aanhangt. Of verf een deur met magneetverf en doe hier de kaartjes aan met magneetjes. Het hoeven niet per se kaarten te zijn die naar je verstuurd zijn. Je kan ook prima mooie kaarten die je zelf hebt gekocht ophangen. Iets met een mooie tekst erop of met een mooie afbeelding die je terugbrengt naar een herinnering.

Posters: nieuwe hype

Wat je tegenwoordig ook vaak ziet zijn posters in de woonkamer. Deze zijn vaak heel artistiek en geven een mooi effect aan het interieur! Je heb allerlei formaten en soorten met een kortingscode. Heb je een vrij saai interieur? Be bold! Ga voor kleur op de poster. Mocht je al veel kleur in je interieur hebben, neem dan een stapje terug met de poster en kies voor basiskleuren en/of patronen.

Categorieën: Woonspiratie