Ben jij nog op zoek naar toffe, inspirerende of grappige Instagram accounts om te volgen? Check dan eens de onderstaande gebruikers. Er zit vast iets voor je tussen, om je aan je dagelijkse portie foto’s te helpen.

#7 thatlookslikeadick

That looks like a dick instagram

Precies wat je denkt dat het is. Zegen Instagram voor het niet-verbannen van deze site, wat duidelijk het enige was om te doen gezien deze beelden – of snorren, kneuzingen, korsten, katstaarten, panty’s, kauwgumbellen, ijsstromen, uitwerpselen, roosterwerk, sigarettenrook, raketuitlaat, cactussen en allerlei landschappen – kunnen hun gelijkenis met de mannelijke tak en de bijbehorende bessen niet helpen. . .voor het grootste gedeelte. (Zo nu en dan duikt er een fallische pannekoek op die er minder uitziet dan toevallig.)

#6 Banksyny

Banksyny Instagram

De iconoclast Britse graffitikunstenaar kan je vinden in galerijen en films, maar zijn echte canvas blijft de straten, muren en deuropeningen van steden over de hele wereld. En Banksy’s Instagram is de gemakkelijkste manier om zijn nieuwste stukken bij te houden – en misschien zelfs om ze persoonlijk op te zoeken voordat een of andere eikel ze wit maakt. Zijn visueel geladen werken worden gepost met niet meer informatie dan hun stad of buurt. Vorig jaar werkte hij hard in New York, waar de Upper West Side een destructief schaduwkind was en Queens een dodelijke Sphynx. Meest recent zijn zijn beangstigende beelden gespot in Gaza.

#5 Nasa

Nasa Instagram

Voor pure wow-factor, de officiële Instagram van NASA. NASA herinnert ons eraan hoe verbazingwekkend het leven, het universum en alles is met verbluffende foto’s gemaakt door de verschillende ruimtevaartuigen die we in het vacuüm hebben gestuurd.

#4 kellyslater

Kelly Slater instagram

Wat is het beste ding om ’s ochtends? Klikken op een app en kijken naar actiefoto’s van een van de meest ervaren pro-surfers uit de geschiedenis van het surfern.

#3 Tonyhawk

Tonyhawk Instagram

De meest bekende – en misschien wel de beste – skateboarder van de afgelopen kwart eeuw, Tony Hawk’s Instagram is een bron van skatefoto’s en clips, evenals afbeeldingen uit zijn eigen verleden. Er zijn foto’s van een jonge Tony die deelneemt aan de ’87 Savannah Slamma, zijn eerste kickflip McTwist in het Skate Park van Tampa in ’94 en verschijnt in een geschikte goofy tv-commercial uit de jaren ’80.

#2 mydaywithleo

My day with leo instagram

Joel Strong knipt foto’s van de hoofden van beroemde mensen en fotografeert ze, hangend aan zijn vingers, boven op het lichaam van een echte, levende persoon. Klinkt eenvoudig? Misschien. En toch is er eigenlijk iets prachtig surrealistisch in het contrast tussen een 2D  hoofd en een 3D persoon.

#1 baddiewinkle

Baddiewinkle instagram

Wie houdt er niet van een schattige oma. . . in een Drake T-shirt. . . zonder beha. . . die net een dikke joint aan het aansteken is. Maak kennis met Baddie Winkle, die “je man steelt”, zoals haar profiel het zegt, “sinds 1928.” Dit jaar presenteerde een in Brooklyn gevestigd creatief bureau genaamd Grit, Baddie Winkle in hun lanceringcampagne, en L.A. Street-style merk Dimepiece plakte haar op een billboard buiten Coachella.

Categorieën: Content Inspiratie