Ben je op zoek naar het perfecte cadeau om te geven? Wil je dit doen met een leuk persoonlijk bedankje? Goed idee, zeker als je iemand wilt bedanken voor een goede samenwerking! Er zijn namelijk verschillende soorten gelegenheden om iemand te voorzien van een leuk persoonlijk bedankje.

Een cadeaukaart is dan een goede optie.

Ho even, dat is toch helemaal zo persoonlijk niet?

Jawel hoor. Tegenwoordig is er zoveel keus, dat je altijd wel een cadeaukaart kunt vinden die goed bij iemand past. En er zijn meer voordelen. Weten welke? Lees dan even verder!

Waar bedank je iemand voor?

Voordat je een cadeau kiest om te geven is het handig om na te gaan waar je iemand voor bedankt. Is het werk gerelateerd? Dan kun je misschien iets geven waar iemand wat aan heeft op het werk. Maar het kan natuurlijk ook het tegenovergestelde zijn. Zo kan het leuk zijn om juist iets ter ontspanning te geven. Hierbij kun je denken aan een ontspannend dagje bij de sauna of  een goed boek. Het kan eigenlijk allemaal: de opties zijn eindeloos.

Jij bepaalt hoe groot jouw bedankje is

Wanneer je een bedankje geeft hoeft dat niet goedkoop of duur te zijn. Jij bepaalt dat namelijk zelf wanneer je een cadeaubon als cadeau geeft. Van €5,- tot €1000,- Cadeaubonnen zijn er in alle soorten en maten. Het ligt er eigenlijk aan wat je precies wilt. Bij een hoger bedrag is het besteden van de cadeaubon wél erg praktisch gemaakt voor de ontvanger. Het saldo hoeft namelijk niet in één keer te worden uitgegeven. Het saldo kan in meerdere delen worden uitgegeven en is hierdoor zeer praktisch in gebruik.

Een bedankje voor een collega

Het is mogelijk om jouw collega op een leuke wijze te bedanken voor de keren dat jij uit de brand bent geholpen. In deze situatie kan er worden gekozen voor een bos bloemen of een leuke kaart. Maar is dit niet een beetje cliché? Het zou natuurlijk leuker zijn om jouw collega zelf te laten kiezen uit een groot assortiment van producten en cadeaus. Hierdoor ben jij namelijk verzekerd dat het ideale cadeau of product worden uitgekozen.

Persoonlijk bedankje met een digitale cadeaubon

Wanneer je iemand bedankt is het ideaal om dit persoonlijk te maken. Zo is het mogelijk om een online thema te kiezen. Hierin sta je vrij om je cadeaubon aan te passen naar jouw smaak. Er zijn meerdere opties beschikbaar waarin je een eigen afbeelding of logo in de digitale cadeaubon kan verwerken. Dit geheel kan uiteraard worden opgefleurd met een leuke tekst voor de ontvanger. Tevens is het mogelijk om een unieke welkomstpagina te creëren. Hiermee kan je een leuke welkomsttekst maken en een animatie selecteren die de ontvanger te zien krijgt wanneer het cadeau wordt geopend. Hiermee creëer je wel een heel persoonlijke bedankje!

Een bedankje kan op élk moment

Eigenlijk maakt het helemaal niet uit op welke gelegenheid je een bedankje geeft: een bedankje is namelijk altijd prettig om te geven én te ontvangen. Zo kan je iemand bedanken door een leuk kerst cadeau te geven. Het is natuurlijk ook mogelijk om iemand te bedanken als blijk van waardering, als dank voor een fijne tijd of als beloning voor het aandragen van een nieuwe klant. Kortom, een bedankje kan op élk moment! Weet jij al wie jij blij wilt maken met een persoonlijk bedankje?

Categorieën: Fun