Op veel plekken in Nederland bevinden zich woonboulevards. Een woonboulevard is een verzameling van winkels die producten verkopen gericht op wonen. We noemen het ook wel een meubelboulevard. Het fijne van deze boulevards is dat alle winkels bij elkaar liggen zodat je niet van hot naar her hoeft te rijden. Je bezoekt dus in één middag bijvoorbeeld de Woonexpress, de Ikea, de Kwantum en een beddenspeciaalzaak. Zo weet je precies wat voor een aanbod elke winkel heeft en wat het beste op jouw vraag aansluit. Zo bevindt er zich een grote woonboulevard in Utrecht met veel leuke woonwinkels.

De Woonexpress

Ben je op zoek naar een leuk meubeltje, accessoires of verlichting? Dan zit je bij de Woonexpress goed. Het leuke aan deze winkel is dat het aanbod vaak verandert, het trendy en moderne producten zijn en niet iedereen ze heeft. Dus wil je iets wat redelijk uniek is? Ga dan eens langs bij de Woonexpress.

Keuken Kampioen

Op de Woonboulevard in Utrecht liggen ook diverse keuken speciaalzaken. Zoals de Keuken kampioen. Een grote zaak waar je ontzettend veel mooie showroom keukens kunt bekijken, advies kunt vragen én direct de keuken kan bestellen.

Ben je toch niet helemaal zeker van je zaak? Bezoek dan een andere keukenboer om de hoek!

IKEA

In dit lijstje mag de IKEA natuurlijk niet ontbreken. De IKEA heeft flink verbouwd in Utrecht waardoor er een groot restaurant ontstaan is. De ideale plek om even bij te komen na al dat shoppen. Overigens verkoopt de IKEA natuurlijk ook veel leuke woonaccessoires, meubels en verlichting. Dus als je er toch bent…

Ikea woonboulevard utrecht

Goossens Wonen en Slapen

Een woonwinkel in iets duurder segment is Goossens. Een prachtige meubelzaak die al ontzettend lang bestaat, producten van kwaliteit verkoopt en meegaat met de nieuwste interieur trends. Neem een kijkje in deze grote woonwinkel en laat je adviseren over hun meubilair en andere producten.

Kwantum

Kwantum is een woonwinkel maar ook een winkel waar je terecht kan voor bijvoorbeeld raamdecoratie, vloeren, tuinproducten, behang, verf en verlichting. Een winkel met een groot en divers aanbod voor betaalbare prijzen. Te vinden op de woonboulevard in Utrecht.

Babywinkels

Tenslotte bevinden zich ook een aantal babywinkels op de Woonboulevard zoals de Prénatal en de Baby-Dump. De ideale plek om het nieuwe interieur van de babykamer of kinderkamer uit te zoeken. Hier vind je leuke kinderbedden, babybedden en talloze accessoires om de kamertjes mee te decoreren.

Ga je toch liever zelf aan de slag voor je nieuwe interieur? Bekijk dan eens onze doe-het-zelf meubelprojecten. Of ruim, voordat je een nieuwe boekenkast gaat kopen, eerst de oude eens goed op.

Over kasten gesproken: waarom zou je genoegen nemen met een gewone kledingkast van de IKEA als je ook een inloopkast kunt hebben? Lees dan ook even mijn tips om die inloopkast in te richten.

Categorieën: Woonspiratie